Tack för en fantastisk kväll!

Edcamp Stockholm 2 gick av stapeln igår, 23/2-12, och det blev en kväll fylld av givande samtal och diskussioner, viktiga frågor och mycket ”delande” av erfarenhet och kunskap.

Jag hoppas att ni som deltog är nöjda och även sugna på att vara med på en ny edcamp snart igen. Varför inte plocka med sig edcamp-konceptet och applicera på den egna skolan eller i stadsdelen/kommunen? Eller varför inte presentera det för eleverna?

Edcamp Stockholm återkommer framöver. Intentionen är att det ska bli i en större skala så ännu fler kan delta. Ett större arrangemang kan innebära att vi inte måste begränsa oss till att endast bjuda in lärare. Det finns många skolintresserade yrkesgrupper som behöver utbyta tankar och idéer med oss. Och vi med dem. Vill du vara med och arrangera eller sponsra nästa Edcamp Stockholm är du varmt välkommen att höra av dig till anna.kaya@edu.sigtuna.se eller per.falk@nacka.se

Vi har påbörjat vår dokumentationssida om kvällen. Några har redan bloggat om kvällen och länkar till de inläggen finns på sidan om Edcamp Stockholm 23 feb 2012. Den sidan uppdateras fortlöpande så har du något att bidra med lägger vi till det.

Detta inlägg vill jag avsluta med några av de tack-tweets som vi fick igår. Dessa tack ska egentligen inte riktas till oss arrangörer, de ska riktas till oss allihop, för Edcamp är något vi skapar tillsammans! Hoppas vi ses snart igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s