Bara dagar kvar

På torsdag 23/2 är det äntligen dags för Edcamp Stockholm igen. Vi börjar kvällen kl 17.30 med att Lärarförsäkringar bjuder oss på en macka och något att dricka. Vill man ha öl eller vin kommer Liber att bjuda på det. Efter lite mingel börjar vi fylla i Edcamp-tavlan och sedan är det dags att välja vilken spännande gruppdiskussion man vill delta i och bara köra igång.

Kanske har du något intressant att dela med dig av? Kanske har du något du funderar över och som du vill veta mer om? Se då till att skriva upp ditt ämne/din fråga på Edcamp-tavlan. Ingen av oss är experter utan tanken är att vi lär tillsammans av och med varandra.

Ni som är anmälda är varmt välkomna till Högbergsgatan 20 på torsdag. Vi kommer vara i LR Stockholms lokaler och vi ser fram emot en riktigt intressant och givande kväll med många spännande diskussioner!

Ni som inte kan vara med oss under kvällen kommer kunna följa oss under taggen #edcampsthlm på twitter. Har vi tur kanske vi får till en eller annan webbsändning under kvällens lopp.

Vi ses på torsdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s