Edcamp Stockholm – väldigt snart!

Edcamp Stockholm närmar sig med stormsteg. Bara helgen kvar, sedan är det dags!

Det är alltså på måndag 31 oktober som det är dags för Sveriges, och Europas, första Edcamp. Vi träffas i konferenslokal K11 kl 17.00. Då hälsas alla välkomna och vi går igenom hur kvällen kommer att se ut.

Kl 17.15 öppnar baren och vi hinner mingla runt Edcamp-tavlan och baren medan vi väljer vilka pass vi ska delta i under kvällen.

Behöver du förbereda något? Bara om du vill. Behöver du ta med något? Ja, gärna en kamera eller annat att dokumentera med, fota/filma etc. För alla dem som inte kan delta i Edcamp Stockholm, och för alla oss som deltar men som vill friska upp minnet efteråt, behöver vi dokumentera så mycket som möjligt under kvällen. Vi kommer att sammanställa materialet och lägga upp det efteråt. Om någon kan/vill webbsända något under kvällen går det självklart hur bra som helst. Vill ni göra ”korta intervjuer” med varandra och spela in är det hur intressant som helst att ta del av efteråt.

Tänk på att dokumentera alla goda idéer under kvällen. Bra idéer ska spridas och det kan vi hjälpas åt med allihop under kvällen. Vi kommer under kvällen använda twitter-taggen #edcampsthlm som du kan använda. Den taggen går även att följa på Twingly Live.

Som det ser ut just nu är det ca 75 anmälda men det kommer säkerligen dyka upp ännu fler. Bland de anmälda hittar vi lärare och skolledare från alla grundskolans stadier samt från förskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Vi hittar skolutvecklare, bibliotekarier, IT-pedagoger och undervisningsråd. Och några journalister, konsulter och förläggare. Dessutom hoppas jag att The Cage-gänget orkar komma förbi och berätta om deras dag i buren. Lite ”after cage” i Edcamp-baren, kanske?

Kan det bli annat än helt perfekt med denna samling fantastiska människor? Lärare och skolfolk som brinner för skolutveckling och som har elevers lärande i fokus? Missa inte denna chans att få möjlighet att få utbyta tankar och erfarenheter med dessa lärare och andra skolintresserade, du kan nämligen fortfarande anmäla dig.

Detta kommer bli hur spännande som helst och jag och Per ser fram emot att få träffa er allihop!

Vi ses på måndag!

//Anna Kaya

Annonser

One thought on “Edcamp Stockholm – väldigt snart!

  1. Ping: Imorgon är det Edcamp Stockholm! | Edcamp Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s